• TOFFIFEE TORTA

Mivel rengetegen rajongtok a toffifee-ért, ezért úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a választékunkból!;) A torta nagyon csokis piskótából, étcsokis vagy karamellás mascarpone krémből áll, amibe nem kevés toffifee darabkákat tettünk. A tortát étcsoki ganache-al vontuk be és leöntöttük egy jó adag sós karamellával!;)
Mennyei párosítás!:)

A tortát alapból belga csokis piskótából és étcsokoládés mascarponéval készítjük. Van lehetőség a tortát fehércsokis piskótával is kérni. De kérheted akár étcsokis piskótával és karamellkrémmel is. Bármelyik verzió lehetséges, így ha nem belga csokis piskótával és csokikrémmel kéred a tortát, azt mindenképp tüntesd fel a megrendelésnél a megjegyzés rovatban!
Az ár zsúrtortára vonatkozik!

TOFFIFEE TORTA

Deliciosa

Guarantee icon
x Árgarancia Partnereink szerződésben vállalják, hogy a lehető legjobb árat biztosítják számunkra, tehát nem magasabb árat mint a virág/ajándékbolt saját oldalán vagy más online oldalakon. Amennyiben mégis alacsonyabb árat találsz, jelezd nekünk az info@netflorista.com e-mailen és ugyanazért az árért megkapod az adott terméket.

8 800 Ft Áfával

Kiszállítás díja: Nincs kiválasztva helyszín

Budapest, Soroksári út 48 (Hungária Malomudvar 38. ép.), 1095 Magyarország
vagy

További termékek ettől az eladótól