facebook no-script

Fehér mini henger lila örökrózsával

13 units in stock
Delivery fee:
follow your order live!
Soonest delivery: Enter the delivery city (e.g London)
Put the product in the basket to select the delivery date

Ezt a terméket országosan szállítjuk. - Ha te is be akarod bizonyítani a kedveskednek, hogy örökké fogod szeretni! Jelképéül válaszd legújabb termékünket, az Örök élet rózsát! - Ebben a dobozban nem művirág, hanem igazi rózsa található, mely egy különleges eljárás miatt évekig megőrzi szépségét. - Ennél a doboznál a rózsákat egy magas minőségű kis henger dobozban szállítjuk, masnival átkötve. - E doboz különlegessége, hogy a benne található rózsák akár évekig is megőrzik szépségüket. - Tökéletes ajándék a szerelem és a hódolat kifejezésére. Jelentése minden nő számára egyértelmű. - Ebben a dobozban kb. 7 szál örök rózsa fér el.

Delivery period: Mon-Fri, 9-17

How it works?

Put the product in the basket
Choose a delivery date
Follow your order
Pay with Paypal or credit card
Pay with cash

A Szeretted boldogságáról Mi gondoskodunk! Legyen szó örökrózsákról, élő virágokról, vagy plüssmackókról, Mi a legnagyobb odafigyeléssel, és a legjobb minőségben készítjük el a kiválaszott terméket! Önnek nincs más dolga, mint élvezni a közösen szerzett örömöt! Országos házhozszállítást vállalunk a megjelölt termékekre. - 1 munkanapos szállítással tudjuk kézbesíteni az örökrózsáinkat az ország bármely pontjára. - Budapesten, Miskolcon, Debrecenben és Baján 1 nap alatt bármelyik terméket kézhez kaphatja, meglepetésként is tudja küldeni, és időpontra is tudunk szállítani. 1092 Budapest, Ferenc körút 28. Várjuk szeretettel! The Roseland Company csapata

Sándor

Tökéletes ajándék bárkinek :-)

Tamás

Gyönyörűek a búrába zárt rózsák

Csaba

Jó.

Arnold

Sziasztok!
Este 11 után kezdtem el böngészni az oldalt, mikor feljött egy Chat ablak. Gondoltam úgyse válaszol senki a ,,Szia”-ámra, de legnagyobb meglepetésemre Viktor visszaköszönt. Innentől kezdve flottul ment, leírtam mi az elképzelés, mennyit szánok rá, ő átküldött 5 csokrot, abból választottam ő pedig megcsinálta a rendelés webes részét - helyettem. :)
Nem volt más dolgom, mint másnap bemenni a csokorért és fizetni. :D

Rebeka

Tökéletes volt minden

István

Gabriella

Mónika

Mónika

Adrián

Norbert

.

Csaba

Köszönöm a gyors kiszállítást!!! A páromnak Nagyon Tetszik! Gyönyörű! Szép!!!

Wolf

Ferenc

Eszter

Kiváló, szép!

Viktória

Klaudia

Petra

Csak megköszönni tudom . Gyorsan pontosan ahogyan ígértek.

Erika

Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szép a megrendelt örökrózsa. 😊

András

Offering local shops
Secure payment
Order tracking
Delivery that day