• Aranyos Kis Kati maci szívvel
  • Aranyos Kis Kati maci szívvel
  • Aranyos Kis Kati maci szívvel

ARANYOS KIS KATI MACI: kb 24 cm magas, kézzel és friss virágokból készült. Súlya kb 24 kg. Szín: arany vagy ezüst. Szív: rózsaszín/ bordó /fehér /tetszőlegesen választható festett szín. Festett színekkel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.
A kiválasztott színt kérjük a megjegyzés rovatba feltüntetni. Kérjük a megjegyzés rovatba a kívánt színt odaírni. Az oldalon megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Mivel a Virágmacik friss virágokból készülnek, lehetséges, hogy a kiválasztott Virágmaci valamelyik összetevője épp nem beszerezhető vagy nem szezonális. Ebben az esetben az összetevő helyettesítése megengedett és kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Május 2-6 között a képen látható maci készleten, akár aznap átvehető.

Aranyos Kis Kati maci szívvel

Les Fleurs

Guarantee icon
x Árgarancia Partnereink szerződésben vállalják, hogy a lehető legjobb árat biztosítják számunkra, tehát nem magasabb árat mint a virág/ajándékbolt saját oldalán vagy más online oldalakon. Amennyiben mégis alacsonyabb árat találsz, jelezd nekünk az info@netflorista.com e-mailen és ugyanazért az árért megkapod az adott terméket.

25 500 Ft Áfával

Kiszállítás díja: Nincs kiválasztva helyszín

További termékek ettől az eladótól