• Kicsi búra – Örök Rózsa 15 cm magas búrában - Fehé
  • Kicsi búra – Örök Rózsa 15 cm magas búrában - Fehé
Örök

Ezt az örök rózsát kétféle méretű virággal rendelhetik meg, a nagyobb mellett ebben a búrában jól mutat még az 5-7 cm átmérőjű, bimbósabb rózsaszál is. Természetesen ez a rózsabimbó soha nem fog kinyílni, mindig ilyen szép és üde marad. Az üvegbúra kézzel készült, valódi fúvott ólomkristály, amit magyarországi üvegműves műhelyből származik. Elegáns és szép ajándék, amiben a rózsaszál finomsága jól érvényesül az üveg ragyogásán át.

A fatalp átmérője 12,5 cm, matt feketére pácolt, ami kiemeli a rózsa törékeny ragyogását. Mindenhol jól mutat, modern stílushoz ugyanúgy ajánlható, mint a klasszikus, vagy romantikus környezetbe. Egy kis arany táblán szerepel rajta a márkajelzés, de kérhető a búrára személyre szabottan kis szöveg, név, dátum, vagy pár szó egyedi gravírozással.

Használati utasítás:

- Óvja a nedvességtől, a víztől és a közvetlen napfénytől.
- Ne nyissa ki a kupolát, mert a rózsa megsérülhet.
- A kupola felületének tisztításához használjon puha tisztítókendőt vagy porkefét.
Igény szerint egyedi üdvözlőkártyára is van lehetőseg!

12:00-ig leadott rendelésnél tudjuk csak a másnapi kiszállítást vállalni.

Kicsi búra – Örök Rózsa 15 cm magas búrában - Fehé

L'ÉTERNITÉ ROSE

Guarantee icon
x Árgarancia Partnereink szerződésben vállalják, hogy a lehető legjobb árat biztosítják számunkra, tehát nem magasabb árat mint a virág/ajándékbolt saját oldalán vagy más online oldalakon. Amennyiben mégis alacsonyabb árat találsz, jelezd nekünk az info@netflorista.com e-mailen és ugyanazért az árért megkapod az adott terméket.

25 000 Ft Áfával

Kiszállítás díja: Nincs kiválasztva helyszín

Budapest, Rottenbiller utca 10, 1077 Magyarország
vagy

További termékek ettől az eladótól