• Örök rózsa búrában
  • Örök rózsa búrában
  • Örök rózsa búrában
  • Örök rózsa búrában
  • Örök rózsa búrában
  • Örök rózsa búrában
Örök

A legszebb választás, ha különleges ajándékot adnánk. Megbecsülésünk, emlékezésünk csodálatos közvetítője, ami sokáig megőrzi a pillanat varázsát. Bármennyire hihetetlen, a valódi rózsa a búra védelmében frissnek és élőnek látszik, aki rápillant elámul – Hogyan lehetséges ez? – Varázslat? – nem, ez titok…
Az üvegbúrában van megfelelő tér a rózsa számára, a kézzel fúvott sima és tökéletes üveg, mint egy ragyogó aura öleli körbe a pompás virágot. Ekkora búra alá a legnagyobb fejű nemes rózsákat tesszük, melyek akár 15 centiméteres nagyságúak is lehetnek, ami egy kisebb arasznyi méret. Ezek a káprázatos, óriási virágfejek vonzzák a szemet lélegzetelállító tökéletességükkel.
Ezt a rózsát nem lehet figyelmen kívül hagyni, az igazi szeretet és tisztelet és a mély érzések legjobb kimutatója. Személyre szabható a búrára gravírozott szöveggel, ami lehet egy név, dátum, néhány szó. A talp átmérője 25 cm, fekete fa, ami kiemeli a rózsa eleganciáját, méltó keretet ad neki. Születésnapra, évfordulóra, béküléshez, hálából, oltárra, búcsúzáshoz a legeslegszebb ajándék, ami méltó minden alkalomra.
Használati utasítás:

Óvja a nedvességtől, a víztől és a közvetlen napfénytől.
Ne nyissa ki a kupolát, mert a rózsa megsérülhet.
A kupola felületének tisztításához használjon puha tisztítókendőt vagy porkefét.
Magassága:20cm szélessége:12cm Rózsa fej átmérője:8-10cm
Igény szerint egyedi üdvözlőkártyára és is van lehetőseg!

Örök rózsa búrában

L'ÉTERNITÉ ROSE

Guarantee icon
x Árgarancia Partnereink szerződésben vállalják, hogy a lehető legjobb árat biztosítják számunkra, tehát nem magasabb árat mint a virág/ajándékbolt saját oldalán vagy más online oldalakon. Amennyiben mégis alacsonyabb árat találsz, jelezd nekünk az info@netflorista.com e-mailen és ugyanazért az árért megkapod az adott terméket.

30 000 Ft Áfával

Kiszállítás díja: Nincs kiválasztva helyszín

Budapest, Rottenbiller utca 10, 1077 Magyarország
vagy

További termékek ettől az eladótól