• Örök rózsa különleges Swarovski üvegharangban
Örök

Romantikus és elegáns, egy szál csodás, el nem hervadó rózsa, csodásan megmunkált búrában. Nehéz megmondani melyik a szebb a rózsa a maga misztikus és állandó szépségében, vagy a kristályharang, amely mint díszes kupola borul rá, körben gazdagon, kézzel készült homokfúvással, a tetején egy szikrázó, csiszolt üvegggombbal.

Ha a legkülönlegesebb ajándékot keresi, ami klasszikus és szívhez szóló is egyben, akkor ezt lesz az, amiről a megajándékozott soha nem felejti el, hogy Öntől kapta. Az üvegharang talpa is préselt ólomkristályból készült, amiben egy vékony, kis csőforma váza tartja az 5-7 centiméteres, tartósított rózsát. Természetesen ezt sem érdemes kinyitni, a virág semmilyen gondozást nem igényel.

Személyre szabható egyedi gravírozással, ami akkor a legkülönlegesebb, ha az üvegtalpra történik. Születésnapra, évfordulóra, béküléshez, hálából, oltárra, búcsúzáshoz a legeslegszebb ajándék, ami méltó a szeretethez és megbecsüléshez.

Használati utasítás:

Óvja a nedvességtől, a víztől és a közvetlen napfénytől.
Ne nyissa ki a kupolát, mert a rózsa megsérülhet.
A kupola felületének tisztításához használjon puha tisztítókendőt vagy porkefét.
Igény szerint egyedi üdvözlőkártyára is van lehetőseg!

12:00-ig leadott rendelésnél tudjuk csak a másnapi kiszállítást vállalni.

Örök rózsa különleges Swarovski üvegharangban

L'ÉTERNITÉ ROSE

Guarantee icon
x Árgarancia Partnereink szerződésben vállalják, hogy a lehető legjobb árat biztosítják számunkra, tehát nem magasabb árat mint a virág/ajándékbolt saját oldalán vagy más online oldalakon. Amennyiben mégis alacsonyabb árat találsz, jelezd nekünk az info@netflorista.com e-mailen és ugyanazért az árért megkapod az adott terméket.

155 000 Ft Áfával

Kiszállítás díja: Nincs kiválasztva helyszín

Budapest, Rottenbiller utca 10, 1077 Magyarország
vagy

További termékek ettől az eladótól