Highlighted

Boldog Születésnapot nagy henger doboz élőrózsával

The Roseland Company

Ezen termék kiszállítása az alábbi helyszínekre lehetséges: Budapest, Miskolc, Debrecen - Ennél a doboznál szakértőink addig fogják válogatni a rózsa fejeket, amíg a kívánt darabszám meg nem lesz, csak jelezd nekünk hányadik születésnapra lesz! - Ennél az összeállításnál a rózsákat egy magas minőségű fehér vagy fekete dobozban szállítjuk, tetszés szerinti masnival átkötve. - Ennél a színkombináció rád van bízva, de szívesen adunk ötletet is. - E doboz különlegessége, hogy olyan színekből áll, melyek a megajándékozott kedvencei. - Amennyiben úgy gondolod, hogy a kedvesed igazán különleges, kifinomult, szenvedélyes és érzéki, ez lesz a tökéletes csokor számára. - Ebben a dobozban 40-80 szál rózsa fér el. -Az ár a Boldog Születésnapot gravírozást már tartalmazza! - Élő rózsák kiszállítása - Miskolcon, Budapesten és Debrecenben elérhető. Örökrózsa kiszállítás egész Magyarországon.

Guarantee icon
x You can purchase with price protection We guarantee that you find the best possible rates on Netflorista.com, so not higher price that the florist offers on its own site. If you found a better price online without any promotion, please notify us at info@netflorista.com. You will receive the product at that price rate.

39 990 Ft Incl VAT

Delivery fee: 0 Ft

ADD TO CART

A kiszállítást a bolt a megrendeléstől számítva másnapra tudja vállalni. Amennyiben megjelenik a "Same Day Delivery" ikon, úgy még aznap ki tudja szállítani az adott irányítószámra a terméket. Ez a termék egyenesen a bolttól érkezik.

Payment Options:

  • Pay with credit card

  • Pick up at shop

  • Cash on delivery

Add More Products From This Company