• Fehér mini henger rózsaszín élő rózsával

Fehér mini henger rózsaszín élő rózsával

The Roseland Company

Ezen termék kiszállítása az alábbi helyszínekre lehetséges: Budapest, Miskolc, Debrecen - Ennél a doboznál a rózsákat egy magas minőségű fehér dobozban szállítjuk, rózsaszín masnival átkötve. - Ennél a színkombinációnál igazodtunk a fiatalabb korosztály ízléséhez. - E doboz különlegessége, hogy olyan vidám színből áll, mely a legtöbb fiatal lány kedvenceihez sorolhatók. - A rózsaszín hamvasságot és romantikát sugall. - Ebben a dobozban 7-10 szál rózsa fér el - Élő rózsák kiszállítása - Miskolcon, Budapesten és Debrecenben elérhető. Örökrózsa kiszállítás egész Magyarországon.

Guarantee icon
x You can purchase with price protection We guarantee that you find the best possible rates on Netflorista.com, so not higher price that the florist offers on its own site. If you found a better price online without any promotion, please notify us at info@netflorista.com. You will receive the product at that price rate.

9 990 Ft Incl VAT

Delivery fee: 0 Ft

ADD TO CART

Currently 11 people watching this product

Delivery message A kiszállítást a bolt a megrendeléstől számítva másnapra tudja vállalni. Amennyiben megjelenik a "Same Day Delivery" ikon, úgy még aznap ki tudja szállítani az adott irányítószámra a terméket. Ez a termék egyenesen a bolttól érkezik.

Payment Options Payment Options :

  • Pay with credit card

    Pay with credit card

  • Pick up at shop

    Pick up at shop

  • Cash on delivery

    Cash on delivery

Add More Products From This Company