• Fehér mini henger szivárvány örökrózsával
Forever

Fehér mini henger szivárvány örökrózsával

The Roseland Company

Ezt a terméket országosan szállítjuk. - Ha te is be akarod bizonyítani a kedveskednek, hogy örökké fogod szeretni! Jelképéül válaszd legújabb termékünket, az Örök élet rózsát! - Ebben a dobozban nem művirág, hanem igazi rózsa található, mely egy különleges eljárás miatt évekig megőrzi szépségét. - Ennél a doboznál a rózsákat egy magas minőségű kis henger dobozban szállítjuk, masnival átkötve. - E doboz különlegessége, hogy a benne található rózsák akár évekig is megőrzik szépségüket. - Tökéletes ajándék a szerelem és a hódolat kifejezésére. Jelentése minden nő számára egyértelmű. - Ebben a dobozban kb. 7 szál örök rózsa fér el.

Guarantee icon
x You can purchase with price protection We guarantee that you find the best possible rates on Netflorista.com, so not higher price that the florist offers on its own site. If you found a better price online without any promotion, please notify us at info@netflorista.com. You will receive the product at that price rate.

20 000 Ft Incl VAT

Delivery fee: 0 Ft

ADD TO CART

Currently 6 people watching this product

Delivery message A kiszállítást a bolt a megrendeléstől számítva másnapra tudja vállalni. Amennyiben megjelenik a "Same Day Delivery" ikon, úgy még aznap ki tudja szállítani az adott irányítószámra a terméket. Ez a termék egyenesen a bolttól érkezik.

Payment Options Payment Options :

  • Pay with credit card

    Pay with credit card

  • Pick up at shop

    Pick up at shop

  • Cash on delivery

    Cash on delivery

Add More Products From This Company