Fekete kis henger vörös élő rózsával

The Roseland Company

Ezen termék kiszállítása az alábbi helyszínekre lehetséges: Budapest, Miskolc, Debrecen - Ennél a doboznál a rózsákat egy magas minőségű fekete dobozban szállítjuk, vörös masnival átkötve. - Ennél a doboznál a vörös színnel a szerelem, a szenvedély, a romantika jelenik meg. - E doboz különlegessége, hogy azt jelenti: „Szeretlek!” - Tökéletes ajándék a szerelem és a hódolat kifejezésére. Jelentése minden nő számára egyértelmű. - Ebben a dobozban 18-30 szál rózsa fér el - Élő rózsák kiszállítása - Miskolcon, Budapesten és Debrecenben elérhető. Örökrózsa kiszállítás egész Magyarországon.

Guarantee icon
x You can purchase with price protection We guarantee that you find the best possible rates on Netflorista.com, so not higher price that the florist offers on its own site. If you found a better price online without any promotion, please notify us at info@netflorista.com. You will receive the product at that price rate.

18 000 Ft Incl VAT

Delivery fee: 0 Ft

ADD TO CART

A kiszállítást a bolt a megrendeléstől számítva másnapra tudja vállalni. Amennyiben megjelenik a "Same Day Delivery" ikon, úgy még aznap ki tudja szállítani az adott irányítószámra a terméket. Ez a termék egyenesen a bolttól érkezik.

Payment Options:

  • Pay with credit card

  • Pick up at shop

  • Cash on delivery

Add More Products From This Company