Marry Me csomag

The Roseland Company

- Ennél az összeállításnál a dobozaink méltó díszei lesznek a lánykérésnek életed egyik legfontosabb napján! - A csomag tartalma szabadon változtatható, csak iránymutatást adunk. Kérd személyre szabott ajánlatunkat! - A dobozok színösszeállításának csak a fantáziád szab határt. - A fehér rózsa olyan jelentéseket hordoz mint a tisztaság, hűség, ártatlanság. - A vörös rózsa azt jelenti: „Szeretlek!” - Ha ezzel az összeállítással készülsz a jeles alkalomra, a kedvesed biztos nem tud nemet mondani! :) - Ebben a csomagban több mint 400 szál rózsa teszi felejthetetlenné az alkalmat.

Guarantee icon
x You can purchase with price protection We guarantee that you find the best possible rates on Netflorista.com, so not higher price that the florist offers on its own site. If you found a better price online without any promotion, please notify us at info@netflorista.com. You will receive the product at that price rate.

199 000 Ft Incl VAT

Delivery fee: 0 Ft

ADD TO CART

A kiszállítást a bolt a megrendeléstől számítva másnapra tudja vállalni. Amennyiben megjelenik a "Same Day Delivery" ikon, úgy még aznap ki tudja szállítani az adott irányítószámra a terméket. Ez a termék egyenesen a bolttól érkezik.

Payment Options:

  • Pay with credit card

  • Pick up at shop

  • Cash on delivery

Add More Products From This Company